2007/03/26

Gong Bao

Un dels nostres plats favorits és el Gong Bao Ji ding. Abans d'arribar ja ens els va recomanar un bon amic alemany, i no va defraudar. És pollastre amb picant, cacauets, ceba i una mica d'all. Típic del Sixuan, regió de territori enorme i coneguda per la seva gastronomia. El Gong Bao és excel·lent si es menja amb 'palillos' perquè el picant no es concentra tant. Aquesta ha estat una troballa de l'Andrea: menjar a l'estil xinès, amb palillos i amb el menjar trossejat no acumula tant com la forquilla o la cullera la salsa que fa el picant. És més digestiu i no ho passes tan malament!

(mentre la censura duri haurem de dedicar-nos a temes més simpàtics).

C.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Per cert: sabieu que hi ha un artista xinés, que vol anar a la Documenta amb 1.001 xines? es passejaran per Kassel com una experiència artística.Ups.

Anónimo dijo...

Gemma!
Gràcies pels comentaris! Ens informarem del xino alibaba. Fins aviat,
C.